Tags

, ,

Hai sa declinam verbul a colectiona.

Colectionez inimi

Ei colectioneaza. Bucurestiul este plin de stencil-uri de inimi pe pereti. Iar netul este plin de articole care documenteaza subiectul. Exista chiar harti si comunitati. Anul trecut mi se pare ca a existat chiar si o expozitie cu toate inimile din Bucuresti (cum suna!).

El colectioneza. Se spune(vedeti e aproape un basm) ca exista un artist in Arad care s-a mutat la Bucuresti. Iar acolo s-a indragostit de o fata. In vara in care au inceput sa apara inimile pe pereti, cei doi urmau sa se casatoreasca. Asa s-a umplut tot Aradul de inimi. Iar pe masura ce se muta in alt oras, il desena si pe acesta.


Eu colectionez. Clipuri cu “inimi la vedere”. Pana acum am reusit sa adun doar trei. Mai stiti voi altele?

 

Mi se par interesante colectiile pentru ca poti crea o poveste in jurul lor. Astfel, poti identifica aparitia unui fenomen, il poti descrie gasind atribute comune intre elementele care il formeaza si poti prezice cum va evolua. O colectie sub forma unei expozitii de inimi din Bucuresti poate scoate la iveala ca majoritatea stencil-urilor au fost facute in locuri distruse ale orasului, tocmai pentru a-l infrumuseta. O colectie de orase pline de inimi poate construi o harta personala a unor indragostiti. O colectie de clipuri cu “inimi la vedere” poate, poate spune multe. Insa as avea nevoie de inca cateva pentru a face o cercetare mai ampla : ).

 

Mayer Hawthorne – Just Ain’t Gonna Work Out

Roger Sanchez – Another chance

Iar la final un short cu inima abstracta.

Gong | Dir: Eric Lerner / 2008

Continuam declinarea selectiv in alta zi.

Advertisements